Ugrás a tartalomra

Az univerzális HP nyomtató-illesztőprogram vagy a Windows 7 operációs rendszerben rendelkezésre álló termék-illesztőprogram telepítése

 • NyomtatásNyomtatás

Bevezetés

Ez a dokumentum leírja, hogy miként kell telepíteni a nyomtató-illesztőprogramokat és egyéb szoftvert az Ön HP termékéhez. Kérjük, olvassa el ezt, ha az Ön által vásárolt terméket Windows 7 operációs rendszerrel üzemelő számítógéphez USB-kábellel kívánja csatlakoztatni.
Fontos: Az Ön készülékével együtt szállított CD nem tartalmaz teljes funkcionalitású illesztőprogramot a Windows 7-hez. Alkalmazza a következő módszerek valamelyikét a készülékéhez való szoftver beszerzéséhez, majd telepítéséhez.
Az univerzális HP nyomtató-illesztőprogram (Universal Print Driver; UPD) egy önálló illesztőprogram, amely sokféle HP nyomtatóeszköz és termékfunkció azonnali elérését teszi lehetővé. Hajtsa végre a következő lépéseket a HP UPD letöltéséhez, majd ezt követő feltelepítéséhez.
Tekintse meg a következő táblázatot az Ön nyomtatási igényeinek leginkább megfelelő UPD kiválasztása érdekében.
IllesztőprogramokLeírás
HP Universal Print illesztőprogram Windows rendszerhez - PCL 6
 • Minden Windows-környezethez
 • Általánosságban véve a legjobb sebességet, nyomtatási minőséget és termékfunkció-támogatást biztosítja a legtöbb felhasználó számára.
 • A programot úgy tervezték, hogy illeszkedjen a Windows grafikus eszközfelülethez (GDI), így Windows környezetben a legjobb sebességet biztosítsa. Előfordulhat, hogy nem teljesen kompatibilis a PCL 5 formátumon alapuló külső és egyéni szoftverprogramokkal.
HP Universal Print illesztőprogram Windows rendszerhez - PostScript
 • Adobe szoftverprogramokkal, illetve egyéb, intenzív grafikai tartalmat kezelő szoftverprogramokkal történő nyomtatáshoz javasolt.
 • Támogatja a PostScript emulációs nyomtatást és a PostScript flash betűkészletet.
HP Universal Print illesztőprogram Windows rendszerhez - PCL 5
 • Használata Windows-környezetben végzett általános irodai nyomtatáshoz javasolt.
 • A legjobb választás vegyes környezetben történő működtetéshez, amelyeknél a terméket PCL 5 (UNIX, Linux, nagyszámítógép) formátumra kell állítani.
 • A programot vállalati Windows-környezetekben történő használatra tervezték, hogy egyetlen illesztőprogramot többféle nyomtatótípusnál lehessen alkalmazni.
 • Használata hordozható Windows-számítógépről, többféle nyomtatótípuson végzett nyomtatásnál ideális megoldást nyújt.
 1. Kapcsolja be a nyomtatót.
 2. Húzza ki az USB-kábelt a nyomtatóból és a számítógépből (ha már csatlakoztatta egymáshoz az eszközöket). Ha a nyomtató csatlakozik az Ön hálózatához, azt ne szakítsa meg.
 3. Ha megjelenik az Üdvözli a HP terméktámogatás oldal, kövesse az alábbi lépéseket:
  1. Írja be a nyomtató típusszámát.
  2. Kattintson a Keresés gombra.
   Lehetséges, hogy ki kell választania a nyomtató típusszámát a hasonló nyomtatótípusok listájáról.
 4. Válassza ki az Ön által használt operációs rendszert, majd kattintson a Tovább gombra.
  Megjelenik az illesztőprogramok és egyéb letöltések listája.
 5. Görgessen le az oldalon, majd kattintson az Illesztőprogramok – Terméktelepítési szoftverek lehetőségre.
 6. Kattintson a listán a Letöltés lehetőségre a teljes funkcionalitású vagy megoldásszoftver, illetve az illesztőprogram mellett, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a szoftver számítógépre történő mentéséhez.
Az Ön termékéhez a Windows 7 az operációs rendszer részeként tartalmaz egy alapszintű illesztőprogramot (in-OS illesztőprogram).
Ezzel az alapszintű illesztőprogrammal azonban néhány speciális termékfunkció nem működik.
Amikor a készüléket csatlakoztatja a számítógéphez, a Windows 7 érzékeli a hardvert és automatikusan telepíti a megfelelő illesztőprogramot. Ön értesítést kap a telepítés kezdetéről és befejezéséről. Nincs szükség szoftver letöltésére vagy a termék-CD behelyezésére.
Az alapszintű illesztőprogram Windows 7 környezetben való telepítéséhez hajtsa végre az alábbi lépéseket.
 1. Kapcsolja be a készüléket.
 2. Csatlakoztassa a Universal Serial Bus (USB-) kábelt a készülékhez a számítógéphez.
 3. Előfordulhat, hogy a képernyőn megjelenik egy Az eszköz használatra kész üzenetet közvetítő ablak. Ha az ablak megjelenik és nem záródik be automatikusan, zárja be.
Ezzel az alapszintű Windows 7 illesztőprogram telepítése megtörtént.
Amennyiben az Ön készüléke rendelkezik memóriakártya-nyílással, a memóriakártyán tárolt képek elérése érdekében tekintse meg a videót, vagy hajtsa végre a megfelelő lépéseket.

Videó memóriakártyán tárolt képek importálásáról és megtekintéséről

A következő videó azt mutatja be, hogy miként lehet Windows 7 környezetben memóriakártyán lévő képeket importálni és megtekinteni.
Amennyiben a videó megtekintésekor problémába ütközne, vagy más méretben kívánja megtekinteni a videót, kattintson ide a videó YouTube-on történő lejátszásához.
 1. Helyezze a memóriakártyát a termék megfelelő memóriakártya-nyílásába.
  MEGJEGYZÉS:Amennyiben a memóriakártya már a nyílásban van, vegye ki, majd helyezze be újra.
 2. A megnyíló Automata lejátszás ablakban kattintson a Képek importálása, Képek megtekintése vagy Mappa megnyitása fájlok megtekintéséhez elemre.
 3. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Kapcsolódó támogatási hivatkozások

HP támogatási fórumok

Találjon megoldásokat és együttműködési lehetőségeket a HP támogatási fórumon
  HP a YouTube-on