Naar inhoud gaan

HP Deskjet 895cxi Printer ondersteuning

De foutmelding 'De uitgever van deze stuurprogrammasoftware kan niet worden gecontroleerd' verschijnt bij het installeren van de productsoftware in Windows Vista

  • AfdrukkenAfdrukken

Probleem

De waarschuwingsmelding De uitgever van deze stuurprogrammasoftware kan niet worden gecontroleerd verschijnt bij het installeren van de productsoftware op een Windows Vista-computer.

Oplossing

Klik op Dit stuurprogramma toch installeren om toch verder te gaan met het installatieproces.
OPMERKING:Als de foutmelding De uitgever van deze stuurprogrammasoftware kan niet worden gecontroleerd meerdere keren verschijnt, klik dan telkens op Dit stuurprogramma toch installeren. De melding verschijnt wellicht meerdere keren wanneer er verschillende softwarecomponenten worden geïnstalleerd.

Oorzaak

De foutmelding De uitgever van deze stuurprogrammasoftware kan niet worden gecontroleerd verschijnt als de software niet WHQL-gecertificeerd is door Microsoft of als de functie die het WHQL-certificaat beoordeelt is beschadigd of verkeerd is ingesteld. Hoewel HP software doorgaans door Microsoft is gecertificeerd, kan dit in sommige gevallen nog zijn niet gebeurd. Dit bericht heeft geen invloed op de bruikbaarheid van de software.
HP Deskjet 895cxi Printer

HP Support-forums

Vind oplossingen en werk samen met anderen op het HP supportforum
    HP op YouTube