Naar inhoud gaan

HP pc's, oplossen van diagnostische fouten die optreden tijdens het opstarten

  • AfdrukkenAfdrukken
Als een probleem met het systeem optreedt bij het opstarten, dan kunt u een reeks foutmeldingen tegenkomen. Deze foutmeldingen kunnen u of de technische staf bij HP voorzien van informatie over wat er mogelijk mis is met de hardware of de software op de computer. Als het probleem een fout met de hardware betreft, dan genereert het systeem een garantie ID-code die de omstandigheden van de fout valideert voor de vertegenwoordiger van de klantenservice.

Andere opstartproblemen oplossen

Als een computer niet opstart, of een foutmelding tijdens het opstartproces weergeeft, raadpleeg dan een van de volgende documenten:

Meer informatie over UEFI

Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) is een firmwarecode van een chip op uw moederbord die extra functionaliteit biedt, buiten het Basic Input/Output System (BIOS). UEFI is een manier om handelingen met uw computer te verrichten voordat een besturingssysteem wordt geladen. UEFI biedt u onder andere extra grafische menu's en systeeminformatie op een computer, en een elementaire diagnostische gegevens op een computer of een tablet.
Zie voor meer informatie Over UEFI en het Opstartmenu .

Gerelateerde ondersteuningskoppelingen

HP Support-forums

Vind oplossingen en werk samen met anderen op het HP supportforum
    HP op YouTube