Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εκτυπωτές HP με σύνδεση Web και υποστηριζόμενες υπηρεσίες Cloud

Εισαγωγή

Αυτό το έγγραφο αναφέρει τους εκτυπωτές HP που υποστηρίζουν τις ακόλουθες υπηρεσίες Cloud:
Κάντε κλικ στο σύμβολο συν () για περισσότερες πληροφορίες.
Το HP ePrint είναι μια δωρεάν υπηρεσία που επιτρέπει την εκτύπωση εγγράφων και φωτογραφιών σε εκτυπωτή HP με δυνατότητα ePrint από οποιαδήποτε κινητή συσκευή ή συσκευή σε δίκτυο (όπως τηλέφωνο, φορητός υπολογιστής, tablet). Κάθε εκτυπωτής HP με δυνατότητα ePrint διαθέτει μια μοναδική διεύθυνση ιμέιλ. Αφού ενεργοποιήσετε το HP ePrint σε εκτυπωτή HP με δυνατότητα ePrint, μπορείτε να εκτυπώσετε από κινητή συσκευή ή συσκευή σε δίκτυο στέλνοντας ιμέιλ στη διεύθυνση ιμέιλ του εκτυπωτή HP. Με το HP ePrint μπορείτε να εκτυπώσετε όποτε θέλετε, όπου κι αν βρίσκεστε. Αν μπορείτε να στείλετε ιμέιλ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το HP ePrint.
Η εφαρμογή HP ePrint για κινητές συσκευές είναι η βασική εφαρμογή για την υποστήριξη όλων των αναγκών εκτύπωσης HP μέσω κινητών συσκευών. Η εφαρμογή HP ePrint για κινητές συσκευές είναι διαθέσιμη για Apple iPad, iPhone και iPod Touch με iOS 4.2 ή μεταγενέστερη έκδοση και για κινητές συσκευές Android με OS 2.2 ή μεταγενέστερη έκδοση. Μπορείτε εύκολα να εκτυπώσετε ασύρματα ψηφιακό περιεχόμενο σε υποστηριζόμενους εκτυπωτές HP σε ένα τοπικό ασύρματο δίκτυο. Επίσης, μπορείτε να εκτυπώσετε σε εκτυπωτή HP με δυνατότητα ePrint μέσω Cloud στο σπίτι, στο γραφείο ή εν κινήσει, όποτε ο εκτυπωτής είναι συνδεδεμένος στο Internet. Μπορείτε ακόμα και να εκτυπώσετε σε χιλιάδες δημόσιες τοποθεσίες εκτύπωσης που υποστηρίζουν τη λειτουργία HP ePrint παγκοσμίως.
Για συσκευές Apple, η εφαρμογή HP ePrint για κινητές συσκευές είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Apple App Store ή ως ενημέρωση στο HP ePrint Home & Biz. Για κινητές συσκευές Android, η εφαρμογή HP ePrint για κινητές συσκευές είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play Store ή ως ενημέρωση στο HP ePrint Home and Biz.
Τα Printable είναι ειδικές εφαρμογές εκτύπωσης που είναι διαθέσιμες δωρεάν αποκλειστικά για χρήση με εκτυπωτές HP με σύνδεση Web!
Τα Printable είναι μια συντόμευση για την απευθείας εκτύπωση περιεχομένου από το Internet από τον εκτυπωτή σας, χωρίς να χρειάζεται υπολογιστής. Τα Printable παρέχουν άμεση πρόσβαση σε καταπληκτικό προ-μορφοποιημένο περιεχόμενο από την HP και άλλες κορυφαίες εταιρείες από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να επιλέξετε από μια αυξανόμενη βιβλιοθήκη Printable που κάνουν τις εκτυπώσεις ταχύτερες, απλούστερες και πιο χρήσιμες από ποτέ. Χρησιμοποιήστε εφαρμογές όπως το Google Docs για να σαρώσετε απευθείας στο cloud ή χρησιμοποιήστε το Fandango για να αγοράσετε απευθείας εισιτήρια για τον κινηματογράφο!
Τα Pritable προγραμματισμένης παράδοσης επιτρέπουν την αυτόματη εκτύπωση περιεχομένου με βάση χρονοδιάγραμμα που επιλέγετε εσείς. Για παράδειγμα, αν ένα Printable εφημερίδας διατίθεται για προγραμματισμένη παράδοση, μπορείτε να ρυθμίσετε να εκτυπώνεται καθημερινά σε μια συγκεκριμένη ώρα. Μπορείτε να ρυθμίσετε το Printable εφημερίδας να εκτυπώνει αυτόματα από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 7 π.μ. και 8 π.μ.
Το eFax είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από την j2 Global Communications, Inc., όχι από τη Hewlett-Packard. Επιτρέπει την αποστολή και λήψη φαξ μέσω Internet αντί μέσω τηλεφωνικής γραμμής. Το eFax είναι εύκολο στη χρήση, αλλά η υπηρεσία διαφέρει από μια τυπική συσκευή φαξ που βασίζεται στο τηλέφωνο. Δεν μπορείτε να στείλετε eFax παρά μόνο αν ο εκτυπωτής σας υποστηρίζει eFax.
Όταν εγγραφείτε στην υπηρεσία eFax από τον πίνακα ελέγχου του προϊόντος HP ή από το λογισμικό HP, η υπηρεσία eFax είναι δωρεάν για ένα συνδυασμό 20 εισερχομένων ή 20 εξερχομένων σελίδων φαξ ανά μήνα. Αν θέλετε να στέλνετε ή να λαμβάνετε περισσότερα από 20 φαξ ανά μήνα, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.efax.com για να δείτε άλλα προγράμματα φαξ και χρεώσεις.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Προηγουμένως, η εφαρμογή HP All-in-One Printer Remote για κινητές συσκευές λεγόταν HP Printer Control.
Με την εφαρμογή HP All-in-One Printer Remote έχετε περισσότερο έλεγχο και μεγαλύτερη προσβασιμότητα στον εκτυπωτή HP. Η εφαρμογή HP All-in-One Printer Remote για κινητές συσκευές είναι διαθέσιμη για Apple iPad, iPhone και iPod Touch με iOS v4.3 ή μεταγενέστερη έκδοση, καθώς και για κινητές συσκευές Android με Android v2.3.8 ή μεταγενέστερη έκδοση. Χρησιμοποιήστε την κινητή συσκευή σας ως σαρωτή και στείλτε απεσταλμένα αρχεία και εικόνες στον εκτυπωτή HP, σε τοποθεσίες κοινωνικών δικτύων ή σε υπηρεσίες αποθήκευσης εγγράφων σε cloud, όπως το iCloud. Η εφαρμογή HP All-in-One Printer Remote για κινητές συσκευές προσφέρει αλληλεπιδραστική αντιγραφή και σάρωση, με δυνατότητα περικοπής, σάρωσης και προεπισκόπησης εικόνων και εγγράφων. Εκτυπώστε έγγραφα και φωτογραφίες σχεδόν από οπουδήποτε.
Η εφαρμογή HP All-in-One Printer Remote για κινητές συσκευές διατίθεται δωρεάν από το Apple App Store για κινητές συσκευές Apple και από το Google Play Store για κινητές συσκευές Android.

Υποστήριξη εκτυπωτή HP

Κάντε κλικ στο σύμβολο "Συν" () δίπλα στον τύπο του εκτυπωτή σας για να δείτε μια λίστα εκτυπωτών HP που υποστηρίζουν HP ePrint, την εφαρμογή HP ePrint για κινητές συσκευές, εφαρμογές εκτύπωσης, εφαρμογές εκτύπωσης προγραμματισμένης παράδοσης, eFax και την εφαρμογή για κινητές συσκευές HP All-in-One Printer Remote
πρώην HP Printer Control
.
ΜοντέλοHP ePrintΕφαρμογή HP ePrint για κινητές συσκευέςΕφαρμογές εκτύπωσηςΕφαρμογές εκτύπωσης προγραμματισμένης παράδοσηςeFaxΕφαρμογή HP All-in-One Printer Remote για κινητές συσκευές
Σειρά εκτυπωτών HP Business Inkjet 1100Ναι
Σειρά εκτυπωτών HP Business Inkjet 1200Ναι
ΜοντέλοHP ePrintΕφαρμογή HP ePrint για κινητές συσκευέςΕφαρμογές εκτύπωσηςΕφαρμογές εκτύπωσης προγραμματισμένης παράδοσηςeFaxΕφαρμογή HP All-in-One Printer Remote για κινητές συσκευές
Σειρά εκτυπωτών HP Color Inkjet cp1160Ναι
Σειρά εκτυπωτών HP Color Inkjet cp1700Ναι
ΜοντέλοHP ePrintΕφαρμογή HP ePrint για κινητές συσκευέςΕφαρμογές εκτύπωσηςΕφαρμογές εκτύπωσης προγραμματισμένης παράδοσηςeFaxΕφαρμογή HP All-in-One Printer Remote για κινητές συσκευές
Σειρά πολυλειτουργικών εκτυπωτών HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFPΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Color LaserJet Enterprise CP5525ΝαιΝαι
Σειρά πολυλειτουργικών εκτυπωτών HP LaserJet Enterprise M4555 MFPΝαιΝαι
ΜοντέλοHP ePrintΕφαρμογή HP ePrint για κινητές συσκευέςΕφαρμογές εκτύπωσηςΕφαρμογές εκτύπωσης προγραμματισμένης παράδοσηςeFaxΕφαρμογή HP All-in-One Printer Remote για κινητές συσκευές
Σειρά πολυλειτουργικών εκτυπωτών HP HotSpot LaserJet Pro M1218nfsΝαιΝαι
Πολυλειτουργικός εκτυπωτής HP LaserJet Pro 100 Color MFP M175nwΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP LaserJet Pro 200 Color M251ΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP LaserJet Pro 200 Color M276ΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP LaserJet Pro 400 Color M401ΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP LaserJet Pro 400 Color M425ΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP LaserJet Pro 400 Color M451ΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP LaserJet Pro 400 Color M475ΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά πολυλειτουργικών εκτυπωτών HP LaserJet Pro CM1415 ColorΝαιΝαιΝαιΝαι
Εκτυπωτής HP LaserJet Pro CP1025nw ColorΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP LaserJet Pro CP1525 ColorΝαιΝαιΝαι
Πολυλειτουργικός εκτυπωτής HP LaserJet Pro M177fwΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά πολυλειτουργικών εκτυπωτών HP LaserJet Pro M1210ΝαιΝαι
Σειρά πολυλειτουργικών εκτυπωτών HP LaserJet Pro M1536ΝαιΝαιΝαι
Εκτυπωτής HP LaserJet Pro MFP M125nwΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Εκτυπωτής HP LaserJet Pro MFP M127fnΝαιΝαι
Εκτυπωτής HP LaserJet Pro MFP M127fwΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Εκτυπωτής HP LaserJet Pro MFP M201dwΝαιΝαιΌχιΝαιΌχιΌχι
Εκτυπωτής HP LaserJet Pro MFP M201nΝαιΌχιΌχιΝαιΌχιΌχι
Εκτυπωτής HP LaserJet Pro MFP M202dwΝαιΝαιΌχιΝαιΌχιΌχι
Εκτυπωτής HP LaserJet Pro MFP M202nΝαιΌχιΌχιΝαιΌχιΌχι
Εκτυπωτής HP LaserJet Pro MFP M225dwΝαιΝαιΝαιΝαιΌχιΌχι
Εκτυπωτής HP LaserJet Pro MFP M225dnΝαιΌχιΌχιΝαιΌχιΌχι
Εκτυπωτής HP LaserJet Pro MFP M226dwΝαιΝαιΝαιΝαιΌχιΌχι
Εκτυπωτής HP LaserJet Pro MFP M226dnΝαιΌχιΌχιΝαιΌχιΌχι
Εκτυπωτής HP LaserJet Pro P1102wΝαιΝαι
Εκτυπωτής HP LaserJet Pro P1606dnΝαιΝαι
Πολυλειτουργικός εκτυπωτής HP TopShot LaserJet Pro M275ΝαιΝαι
ΜοντέλοHP ePrintΕφαρμογή HP ePrint για κινητές συσκευέςΕφαρμογές εκτύπωσηςΕφαρμογές εκτύπωσης προγραμματισμένης παράδοσηςeFaxΕφαρμογή HP All-in-One Printer Remote για κινητές συσκευές
Σειρά φορητών εκτυπωτών HP Deskjet 450Ναι
Σειρά φορητών εκτυπωτών HP Deskjet 460 Ναι
Σειρά εκτυπωτών HP Deskjet 3000 (J310a) ΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Deskjet 3050 All-in-One (J610a) ΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Deskjet 3050A e-All-in-One (J611)ΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Deskjet 3070A e-All-in-One (B611)ΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Deskjet 3510 e-All-in-OneΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Deskjet 3520 e-All-in-OneΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Deskjet 6940Ναι
Σειρά εκτυπωτών HP Deskjet 6980Ναι
Σειρά εκτυπωτών HP Deskjet D5500Ναι
Σειρά εκτυπωτών HP Deskjet F4580Ναι
Σειρά εκτυπωτών HP Deskjet Ink Advantage 3515 e-All-in-One ΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Deskjet Ink Advantage 3520 e-All-in-OneΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Deskjet Ink Advantage 3540 e-All-in-OneΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Deskjet Ink Advantage 4510 e-All-in-OneΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Deskjet Ink Advantage 4620 e-All-in-OneΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Deskjet Ink Advantage 4640 e-All-in-OneΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Deskjet Ink Advantage 5520 e-All-in-OneΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Εκτυπωτής HP Deskjet Ink Advantage 6520 e-All-in-OneΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Η λειτουργία HP ePrint για εκτυπωτές HP Designjet ePrinters υποστηρίζει επισυνάψεις PDF, TIFF και JPEG. Η λειτουργία HP ePrint εκτυπώνει με τις ακόλουθες προδιαγραφές:
  • Τα έγγραφα εκτυπώνονται πάντα σύμφωνα με το μέγεθος της σελίδας του εγγράφου. Η δυνατότητα προσαρμογής μεγέθους εγγράφου (κλίμακα) δεν υποστηρίζεται.
  • Τα έγγραφα εκτυπώνονται σε κατακόρυφο προσανατολισμό.
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Οι σειρές εκτυπωτών HP Designjet T790, Designjet T1300 ePrinter και HP Designjet T2300 eMultifunction υποστηρίζουν και τον οριζόντιο προσανατολισμό.
  • Η εκτύπωση των εγγράφων γίνεται πάντα στη λειτουργία χρώματος και στη λειτουργία κανονικής ποιότητας εκτύπωσης.
ΜοντέλοHP ePrintΕφαρμογή HP ePrint για κινητές συσκευέςΕφαρμογές εκτύπωσηςΕφαρμογές εκτύπωσης προγραμματισμένης παράδοσηςeFaxΕφαρμογή HP All-in-One Printer Remote για κινητές συσκευές
Εκτυπωτής HP Designjet T120 ePrinter 24 ιντσώνΝαι
Εκτυπωτής HP Designjet T520 ePrinter 24 ιντσώνΝαι
Εκτυπωτής HP Designjet T520 ePrinter 36 ιντσώνΝαι
Εκτυπωτής HP Designjet T790 ePrinter 24 ιντσώνΝαι
Εκτυπωτής HP Designjet T790 PostScript ePrinter 24 ιντσώνΝαι
Εκτυπωτής HP Designjet T790 ePrinter 44 ιντσώνΝαι
Εκτυπωτής HP Designjet T790 PostScript ePrinter 44 ιντσώνΝαι
Εκτυπωτής HP Designjet T1300 ePrinter 44 ιντσώνΝαι
Εκτυπωτής HP Designjet T1300 PostScript ePrinter 44 ιντσώνΝαι
Εκτυπωτής HP Designjet T2300 eMultifunctionΝαι
Εκτυπωτής HP Designjet T2300 PostScript eMultifunctionΝαι
ΜοντέλοHP ePrintΕφαρμογή HP ePrint για κινητές συσκευέςΕφαρμογές εκτύπωσηςΕφαρμογές εκτύπωσης προγραμματισμένης παράδοσηςeFaxΕφαρμογή HP All-in-One Printer Remote για κινητές συσκευές
Σειρά εκτυπωτών HP ENVY 100 e-All-in-One (D410)ΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP ENVY 110 e-All-in-One (D411)ΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP ENVY 120 e-All-in-One ΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP ENVY 4500 e-All-in-One ΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP ENVY 5530 e-All-in-One ΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP ENVY 5640 e-All-in-One ΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP ENVY 5660 e-All-in-One ΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP ENVY 7640 e-All-in-One ΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
ΜοντέλοHP ePrintΕφαρμογή HP ePrint για κινητές συσκευέςΕφαρμογές εκτύπωσηςΕφαρμογές εκτύπωσης προγραμματισμένης παράδοσηςeFaxΕφαρμογή HP All-in-One Printer Remote για κινητές συσκευές
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet 4500 All-in-One (G510) Ναι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet 4620 All-in-OneΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet 4630 e-All-in-OneΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet 5740 e-All-in-OneΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet 6100 ePrinter (H611)ΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet 6500 All-in-One (E709) Ναι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet 6500A e-All-in-One (E710)ΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet 6600 All-in-OneΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet 6700 Premium All-in-OneΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet 6810 e-All-in-OneΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet 7310 All-in-OneΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet 7400 All-in-OneΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet 7500A Wide Format e-All-in-One (E910)ΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet 7610 Wide Format e-All-in-One (H912)ΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά φορητών εκτυπωτών HP Officejet H470 Ναι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet Pro 251dwΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά πολυλειτουργικών εκτυπωτών HP Officejet Pro 276dwΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet Pro 6230 ePrinterΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet Pro 6830 e-All-in-OneΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet Pro 8000 (A809) Ναι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet Pro 8100 ePrinter (N811)ΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet Pro 8500 (A909) Ναι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One (A910) ΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet Pro 8600 e-All-in-One (N911)ΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet Pro 8610 e-All-in-OneΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet Pro 8620 e-All-in-OneΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet Pro 8630 e-All-in-OneΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet Pro 8640 e-All-in-OneΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet Pro 8660 e-All-in-OneΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet Pro K550 ColorΝαι
Εκτυπωτής HP Officejet Pro K550dtn Color Ναι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet Pro K850 ColorΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet Pro K5400Ναι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet Pro K8600Ναι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet Pro L7500 All-in-OneΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet Pro L7600 All-in-OneΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet Pro L7700 All-in-OneΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet Pro X451 All-in-OneΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά πολυλειτουργικών εκτυπωτών HP Officejet Pro X476ΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Officejet Pro X551ΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά πολυλειτουργικών εκτυπωτών HP Officejet Pro X576ΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
ΜοντέλοHP ePrintΕφαρμογή HP ePrint για κινητές συσκευέςΕφαρμογές εκτύπωσηςΕφαρμογές εκτύπωσης προγραμματισμένης παράδοσηςeFaxΕφαρμογή HP All-in-One Printer Remote για κινητές συσκευές
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart 5510 e-All-in-One (B111)ΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart 5520 e-All-in-OneΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Εκτυπωτής HP Photosmart 6510 e-All-in-One (B211)ΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart 6520 e-All-in-OneΝαιΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart 7510 e-All-in-One (C311)ΝαιΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart 7520 e-All-in-OneΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart 8400 PhotoΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart C4500 All-in-OneΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart C4700 All-in-OneΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart C6100 All-in-OneΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart C6200 All-in-OneΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart C7100 All-in-OneΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart C7200 All-in-OneΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart C8100 All-in-OneΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart e-All-in-One (D110) ΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart eStation All-in-One - (C510)ΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart Ink Advantage e-All-in-One (K510)ΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart Plus All-in-One (B209) Ναι
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart Plus e-All-in-One (B210)ΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart Premium e-All-in-One (C310)ΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart Premium Fax All-in-One (C309) Ναι
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart Premium Fax e-All-in-One (C410)ΝαιΝαιΝαιΝαι
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart Premium TouchSmart Web All-in-One (C309)Ναι
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart Wireless All-in-One (B109) Ναι
Σειρά εκτυπωτών HP Photosmart Wireless e-All-in-One (B110) ΝαιΝαιΝαιΝαι

Σχετικές συνδέσεις υποστήριξης

Φόρουμ υποστήριξης ΗΡ

Βρείτε λύσεις και συνεργαστείτε με άλλους στο Φόρουμ υποστήριξης της HP
    Η HP στο YouTube